• Прилеп

  76,768 Број на жители во Прилеп

  0 Ресторани во Прилеп Страната сеуште се надополнува.

  4Хотели во Прилеп

 • БЕСПЛАТНА Апликација - Hotels & Restaurants in Macedonia

  Апликацијата нуди можност (користејќи GPS локатор) да го пронајдете најблискиот хотел или ресторан, мапа која ќе Ве донесе до саканиот објект, информации за цените во хотелите, како и можност директно од Вашиот телефон да направите резервација или да се јавите во ресторанот од било каде. превземете тука

 • Квалитет

  Нашите експерти ги имаат избрано најуникатните и најквалитетните хотели насекаде низ Македонија.

  Најниски цени

  Без разлика дали престојувате во град, покрај брег или во село, Hotelimakedonija.com.mk со гаранција ги нуди најдобрите цени.

 • Без трошоци за резервација

  Услугата за резервација на Hotelimakedonija.com.mk е бесплатна. Не наплаќаме ниту за резервација ниту за какви биле администратвни трошоци, а во повеќето случаи собите можат да се откажат бесплатно.

  Безбедни резервации

  Системот за резервација на Hotelimakedonija.com.mk е сигурен, а вашите лични информации и број на кредитна картичка се енкриптирани. Работиме со високи стандарди за да ја гарантираме вашата приватност.

Најди Хотел

Хотели во Прилеп

Хотел Салида

Прилеп

Хотел Салида

Повеќе »

од 30 €

Хотел Салида 2

Прилеп

Хотел Салида 2

Повеќе »

од 30 €

Хотел Сонце ГА

Прилеп

Хотел Сонце ГА

Повеќе »

од 15,41 €

1 Previous Next