• Маврово

  8,618 Број на жители во Маврово

  0 Ресторани во Маврово Страната сеуште се надополнува.

  7Хотели во Маврово

 • БЕСПЛАТНА Апликација - Hotels & Restaurants in Macedonia

  Апликацијата нуди можност (користејќи GPS локатор) да го пронајдете најблискиот хотел или ресторан, мапа која ќе Ве донесе до саканиот објект, информации за цените во хотелите, како и можност директно од Вашиот телефон да направите резервација или да се јавите во ресторанот од било каде. превземете тука

 • Квалитет

  Нашите експерти ги имаат избрано најуникатните и најквалитетните хотели насекаде низ Македонија.

  Најниски цени

  Без разлика дали престојувате во град, покрај брег или во село, Hotelimakedonija.com.mk со гаранција ги нуди најдобрите цени.

 • Без трошоци за резервација

  Услугата за резервација на Hotelimakedonija.com.mk е бесплатна. Не наплаќаме ниту за резервација ниту за какви биле администратвни трошоци, а во повеќето случаи собите можат да се откажат бесплатно.

  Безбедни резервации

  Системот за резервација на Hotelimakedonija.com.mk е сигурен, а вашите лични информации и број на кредитна картичка се енкриптирани. Работиме со високи стандарди за да ја гарантираме вашата приватност.

Најди Хотел

Хотели во Маврово

St. Moritz

Маврово

St. Moritz

Повеќе »

од 22 €

Хотел Радика

Маврово

Хотел Радика

Повеќе »

од 58 €

Хотел Бистра

Маврово

Хотел Бистра

Повеќе »

од 40 €

Хотел Спорт

Маврово

Хотел Спорт

Повеќе »

од 100 €

Хотел Лоџ

Маврово

Хотел Лоџ

Повеќе »

од 100 €

1 2 Previous Next