• Скопје

  506,926 Број на жители во Скопје

  34 Ресторани во Скопје Страната сеуште се надополнува.

  32Хотели во Скопје

 • БЕСПЛАТНА Апликација - Hotels & Restaurants in Macedonia

  Апликацијата нуди можност (користејќи GPS локатор) да го пронајдете најблискиот хотел или ресторан, мапа која ќе Ве донесе до саканиот објект, информации за цените во хотелите, како и можност директно од Вашиот телефон да направите резервација или да се јавите во ресторанот од било каде. превземете тука

 • Квалитет

  Нашите експерти ги имаат избрано најуникатните и најквалитетните хотели насекаде низ Македонија.

  Најниски цени

  Без разлика дали престојувате во град, покрај брег или во село, Hotelimakedonija.com.mk со гаранција ги нуди најдобрите цени.

 • Без трошоци за резервација

  Услугата за резервација на Hotelimakedonija.com.mk е бесплатна. Не наплаќаме ниту за резервација ниту за какви биле администратвни трошоци, а во повеќето случаи собите можат да се откажат бесплатно.

  Безбедни резервации

  Системот за резервација на Hotelimakedonija.com.mk е сигурен, а вашите лични информации и број на кредитна картичка се енкриптирани. Работиме со високи стандарди за да ја гарантираме вашата приватност.

Најди Ресторан

Ресторани во Скопје

 • Рагуза

  Интернационален Ресторан

  Скопје

  Рагуза

  Повеќе »

 • Томче Софка

  Интернационален Ресторан

  Скопје

  Томче Софка

  Повеќе »

 • Македонска Куќа

  Национален Ресторан

  Скопје

  Македонска Куќа

  Повеќе »

 • Маракана

  Интернационален Ресторан

  Скопје

  Маракана

  Повеќе »

 • Дион

  Интернационален Ресторан

  Скопје

  Дион

  Повеќе »

 • Голд Клуб

  Ресторан за Прослави

  Скопје

  Голд Клуб

  Повеќе »

 • 1 2 3 4 5  ... Previous Next