• Охрид

    55,749 Број на жители во Охрид

    8 Ресторани во Охрид Страната сеуште се надополнува.

    25Хотели во Охрид

  • БЕСПЛАТНА Апликација - Hotels & Restaurants in Macedonia

    Апликацијата нуди можност (користејќи GPS локатор) да го пронајдете најблискиот хотел или ресторан, мапа која ќе Ве донесе до саканиот објект, информации за цените во хотелите, како и можност директно од Вашиот телефон да направите резервација или да се јавите во ресторанот од било каде. превземете тука

  • Квалитет

    Нашите експерти ги имаат избрано најуникатните и најквалитетните хотели насекаде низ Македонија.

    Најниски цени

    Без разлика дали престојувате во град, покрај брег или во село, Hotelimakedonija.com.mk со гаранција ги нуди најдобрите цени.

  • Без трошоци за резервација

    Услугата за резервација на Hotelimakedonija.com.mk е бесплатна. Не наплаќаме ниту за резервација ниту за какви биле администратвни трошоци, а во повеќето случаи собите можат да се откажат бесплатно.

    Безбедни резервации

    Системот за резервација на Hotelimakedonija.com.mk е сигурен, а вашите лични информации и број на кредитна картичка се енкриптирани. Работиме со високи стандарди за да ја гарантираме вашата приватност.

Најди Ресторан

Ресторани во Охрид

  • Билјанини Извори

    Национален Ресторан

    Охрид

    Билјанини Извори

    Повеќе »

  • Белведере

    Национален Ресторан

    Охрид

    Белведере

    Повеќе »

  • Далга

    Национален Ресторан

    Охрид

    Далга

    Повеќе »

  • Милениум Палас

    Интернационален Ресторан

    Охрид

    Милениум Палас

    Повеќе »

  • Lounge Bar Кадмо

    Кафетерии

    Охрид

    Lounge Bar Кадмо

    Повеќе »

  • Леонардо

    Пица Ресторан

    Охрид

    Леонардо

    Повеќе »

  • 1 2 Previous Next