• Битола

  74,550 Број на жители во Битола

  3 Ресторани во Битола Страната сеуште се надополнува.

  4Хотели во Битола

 • БЕСПЛАТНА Апликација - Hotels & Restaurants in Macedonia

  Апликацијата нуди можност (користејќи GPS локатор) да го пронајдете најблискиот хотел или ресторан, мапа која ќе Ве донесе до саканиот објект, информации за цените во хотелите, како и можност директно од Вашиот телефон да направите резервација или да се јавите во ресторанот од било каде. превземете тука

 • Квалитет

  Нашите експерти ги имаат избрано најуникатните и најквалитетните хотели насекаде низ Македонија.

  Најниски цени

  Без разлика дали престојувате во град, покрај брег или во село, Hotelimakedonija.com.mk со гаранција ги нуди најдобрите цени.

 • Без трошоци за резервација

  Услугата за резервација на Hotelimakedonija.com.mk е бесплатна. Не наплаќаме ниту за резервација ниту за какви биле администратвни трошоци, а во повеќето случаи собите можат да се откажат бесплатно.

  Безбедни резервации

  Системот за резервација на Hotelimakedonija.com.mk е сигурен, а вашите лични информации и број на кредитна картичка се енкриптирани. Работиме со високи стандарди за да ја гарантираме вашата приватност.

Најди Ресторан

Ресторани во Битола

 • Кус-Кус

  Пица Ресторан

  Битола

  Кус-Кус

  Повеќе »

 • Градска Кафеана

  Ресторан

  Битола

  Градска Кафеана

  Повеќе »

 • Корзо

  Пица Ресторан

  Битола

  Корзо

  Повеќе »

 • 1 Previous Next