Хотел Премиер Центар

Стив Наумов бр.12, Битола

 • Број на соби: 20

 • Пријава: 12:00 - 17:00

  Одјава: 07:00 - 10:00

Почнувајќи од: 25

Ве очекуваме, заедно да поминеме незаборавни денови во „градот на конзулите“.

Хотел-ресторанот „Премиер Центар“ е смес­тен во централното град­ско под­­рач­­­је во објект со стара, тра­ди­цио­нал­на, ло­кал­на ар­хи­тек­ту­ра. Об­јек­тот е ком­плетно реновиран и оп­ре­мен во 2010год. како сов­ре­мен хо­тел из­гра­ден по најнови стан­дар­ди.
Располага со 19 соби и 1 апартман. Си­те соби се уредени со модерен ме­бел и по­се­дуваат клима уред, ТВ со кабелска, бе­жичен интернет, ку­па­ти­ло, а апар­т­ма­ни­те се со сопствени кујни.

Хотелот поседува и ресторанот е со капаците од 60 особи кој е достапен за организирање на Вашите веселби, кафитерија со капацитет од 30 особи и модерна пивница дизајнирана по тер­кот на светските со капацитет од 80 особи.

Цена по соба за едно ноќевање

Вклучено 5% ДДВ, 0.68% туристичка такса

 • Single Room

  Вклучен доручек

  Max

  25 €

 • Double Room

  Вклучен доручек

  Max

  45 €

 • Twin Room

  Вклучен доручек

  Max

  45 €

 • Triple Room

  Вклучен доручек

  Max

  55 €

 • Suite

  Вклучен доручек

  Max

  60 €

Деца и дополнителни кревети

Бесплатно! Едно дете под 12 години престојува бесплатно кога се користи постоечко легло.

Локација

Располага со

 • Ресторан
 • Бар
 • Бизнис Центар
 • Конференциска сала
 • Сала за состаноци/прослави
 • Казино
 • Продавница за сувенири
 • Менувачница
 • Спа центар
 • Фитнес центар
 • Сауна
 • Масажа
 • Базен
 • Тераса
 • Паркинг
 • Wi-Fi интернет
 • Телефон
 • TV
 • LCD TV
 • Мини бар
 • Фен
 • Клима уред
 • Џакузи
 • Бања или туш
 • Собна услуга
 • Појадок во соба
 • Перална
 • Превоз до аеродром
 • Изнајмување на автомобили
 • Сеф