Аурорa Ресорт и Спа

Ул. 3 бб, Берово

 • Број на соби: 31

 • Пријава: 14:00 - 23:00

  Одјава: 08:00 - 12:00

Почнувајќи од: 50

Аурора Ресорт и СПА е првиот ресорт во Ре­публика Македонија граден како ре­зул­тат на долгогодишното искуство на менаџерскиот тим од Аурора Турс на по­ле­то на бизнис патување, одмор, ре­лак­сација и задоволство. Комплекс во кој се вградени многу љубов, знае­ње, енергија и желба за постигнување на врвни резултати.

Хотелот е позициониран на самата кру­на на Беровското езеро, идеално вкл­опен во природното опкружување на на­далеку познатата Беровска борова шума, на надморска височина од 1062 м, во срцето на еден од само четирите постоечки светски кислородни ко­ри­до­ри. Изграден од природни еле­мен­ти, со употреба на вулкански камен и дрво, оплеменет со различни видови на ра­с­тенија и дрва кои го претвораат во прек­расна ботаничка градина, тој пре­т­ставува вистинска планинска хар­мо­нична бајка.

Комплексот претставува целина од по­ве­ќе градби како рецепција, ресторан, СПА центар и вили во кои се сместени различни типови на соби, сите оп­ре­мени со модерен мебел, бања, тераса, мини бар, ТВ, WIFI интернет, опрема за кафе и чај и др.

Ресторанот во Аурора Ресорт и СПА е уникатно архитектонско дело во кое и најголемите гурмани и сладокусци ќе имаат можност да ги вкусат тра­ди­цио­нал­ните локални специјалитети како и деликатесите на ин­тер­нацио­нал­на­та кујна.

Ресортот претставува идеално место за одржување на бизнис средби, кон­фе­рен­ции, семинари, обуки, конгреси и са­ми­ти, за чии потреби, на рас­по­ла­га­ње клиентите имаат целосно оп­ре­мена и мо­дерна конференциска сала, сог­лас­но интернационалните ста­н­дар­ди.

Цена по соба за едно ноќевање

Вклучено 5% ДДВ, 0.68% туристичка такса

 • Deluxe Double Room

  Вклучен доручек

  Max

  62 €

  Max

  75 €

 • Superior Double Room

  Вклучен доручек

  Max

  50 €

  Max

  68 €

 • Twin Room

  Вклучен доручек

  Max

  50 €

  Max

  68 €

 • Junior Suite

  Вклучен доручек

  Max

  75 €

  Max

  84 €

Деца и дополнителни кревети

Бесплатно! Сите деца под 6 години престојуваат бесплатно кога се користат постоечките легла.
 • За деца од 6 до 12 години во дополнителен кревет се наплаќа 50% од цената на собата за една ноќ.
 • За постаро дете или возрасен во дополнителен кревет се наплаќа 70% од цената на собата за една ноќ.
 • Максималниот број на помошни легла во соба е 1.
 • Барањето на било каков вид на екстра кревет или детско креветчете, треба да биде потврдено од страна на менаџментот.
 • Додатоците не се пресметуваат автоматски во вкупните трошоци и ќе треба да се платат одделно во текот на вашиот престој.

Локација

Располага со

 • Ресторан
 • Бар
 • Бизнис Центар
 • Конференциска сала
 • Сала за состаноци/прослави
 • Казино
 • Продавница за сувенири
 • Менувачница
 • Спа центар
 • Фитнес центар
 • Сауна
 • Масажа
 • Базен
 • Тераса
 • Паркинг
 • Wi-Fi интернет
 • Телефон
 • TV
 • LCD TV
 • Мини бар
 • Фен
 • Клима уред
 • Џакузи
 • Бања или туш
 • Собна услуга
 • Појадок во соба
 • Перална
 • Превоз до аеродром
 • Изнајмување на автомобили
 • Сеф