Рагуза

12 ударна бригада 2а, Скопје

  • Телефон 1: +389 2 3212 919
  • Email: pericaragusa@yahoo.com
Идеално место за разговор, откритие, потрага по нови идеи, релаксација и одмор со потполна слобода и приватност.

ПОВЕЛЕТЕ НА:
- ПОЈАДОК И ПАУЗА СО ПРИЈАТЕЛИТЕ
- РУЧЕК СО БИЗНИС ПАРТНЕРИТЕ
- ВЕЧЕРА СО СЕМЕЈСТВОТО
- МЕДИТЕРАНСКИ МОРСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ
- ИНТЕРНАЦИОНАЛНА КУЈНА СО ПЕЧКА НА ДРВА
- АМБИЕНТ НАДОПОЛНЕТ СО ПРИЈАТНА МУЗИКА

Секоја среда и петок промоција:
- Крап на дојрански начин 1кг. - 399 ден.
- Морска плата за 2 особи - 999 ден.
- Рижото со морски плодови - 159 ден.
- Школки дагњи порција - 399 ден.
- Орада на далматински начин - 359 ден.

Организираме коктели и свечености и нудиме кетеринг сервис.
Ако кажеме дека нешто материјално може да има душа, тогаш сигурно прв на листата би бил овој ресторан.

Локација

Дополнителни информации

  • Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00

  • Број на места (внатре): 230

  • Број на места (надвор): 110

  • Паркинг
  • Начин на плаќање: Visa, Master Card, Maestro