Меана "Илинден 903"

Ул. Никола Оровчанец бр.2, Велес

  • Телефон 1: 043 612 903
  • Телефон 2: 070 216 444
  • Email: meana.ilinden903@yahoo.com
Националниот ресторан меана „Илинден 903“ е единствен ресторан од ваков тип во Велес, лоциран во строгиот центар на градот.
Се простира на два ката, а уникатниот ентериер ги осликува историските моменти на македонскиот народ за единство и слобода.

Со традиционалната македонска кујна и интернационалните специјалитети, меана „Илинден 903“ прави спој на минатото, сегашноста и иднината.
Пријатниот амбиент го надополнуваат и звуците на велешката чалгија, со одбран репертоар на традиционални македонски песни.

На здравје...  За ваше здравје и ваша душа.

Локација

Дополнителни информации

  • Работно време: 08:00 - 24:00/01:00

  • Број на места (внатре): 80

  • Паркинг
  • Начин на плаќање: Visa, Maestro