4 сезони

Т.Ц. Бисер, сутерен, Скопје

 • Телефон 1: 075 296868
 • Телефон 2: 075285076
 • Email: hristovskidejan@yahoo.com
Чест ни е што сте наши гости!

Пица барот 4 СЕЗОНИ постои веке 5 години, за целото тоа време се обидуваме да го задржиме квалитетот и да работиме според гастрономските правила.
 • Сите видови пици
 • Пица сендвичи
 • Пастрамајлии
 • Турски специјалитети од тесто
 • Благи и солени палачинки
 • Десерти и многу други вкусни нешта
Покрај класичните пици има и многу необично вкусни пици со необични имиња како:
 • Аеродромска пица
 • Највкусна
 • Вкусна
 • Весела
 • Гурманска
 • МЗТ пица...
Правиме кетеринг, организираме детски родендени и прослави, постојано правиме акции за нашите ценети гости.


БУРГЕР БАР - 4-ри СЕЗОНИ

Бургер барот 4 сезони се наоѓа веднаш до пица бар 4 се­зо­ни. Идејата ни беше да направиме вистински американски бургер. Доста внимававме на тоа со кого ќе почнеме да со­ра­ботуваме, бидејќи денес кај нас најголем проблем имаме со стандардот во квалитетот на намирниците.
После многу нап­равени состаноци и обиди за да го постигнеме ква­ли­те­тот се одличивме за една пекарска  индустрија која е ги­га­нт во пекарството кај нас и за месна индустрија која работи според сите стандарди и е една од водечките во овој регион. Го добивме она што го сакавме и почнавме да ра­бо­ти­ме. Задоволни од интересот на љубители на бургери про­дол­жуваме понатаму со нови производи и акции во со­ра­бот­ка со кока кола.
ВЕРУВАЈТЕ вашите вкусови ќе бидат задоволени.

Добар апетит!

Локација

Дополнителни информации

 • Работно време: 09:00 - 12:00/01:00

 • Број на места (внатре): 26

 • Број на места (надвор): 30

 • Паркинг
 • Начин на плаќање: Visa, Maestro