Клуб ресторан МКЦ

Кеј Димитар Влахов 15, Скопје

 • Телефон 1: 02 6090 606
 • Email: vlatko@clubmkc.com
ЕДНИСТВЕН КЛУБ И РЕСТОРАН ВО СКОПЈЕ..

 • Интернационална храна
 • Клупски концерти
 • Jazz Sessions
 • Промоции на Вашите несекодневни настани
 • Кетеринг понуда... во современ дизајн


Локација

Дополнителни информации

 • Работно време: 08:00 - 24:00/01:00

 • Број на места (внатре): 130

 • Број на места (надвор): 20

 • Паркинг
 • Начин на плаќање: Visa, Master Card