Бела Куќа

Димитар Илиевски - Мурато бр.20, Битола

  • Телефон 1: 047 225 225
  • Телефон 2: 075 220 667
  • Email: bela.kuka2012@yahoo.com
Бистро барот Бела Куќа се наоѓа во строгиот центар на градот на 30 метри од широк сокак.

Летната тараса и ресторанот се со капацитет од по 100 седишта и се нудат најразновидни салати, пасти и специјалитети од домашната и странска кујна.

Во викендите нудиме жива музика и добра забава.

Локација

Дополнителни информации

  • Работно време: 09:00-24:00/01:00

  • Број на места (внатре): 70

  • Број на места (надвор): 30

  • Паркинг
  • Начин на плаќање: Visa, Master Card