Бар -Ресторан Скала

Наум Н.Борче 88б (градки парк), Скопје

 • Телефон 1: 02 3127 095
 • Телефон 2: 078 204 782
 • Email: restoranskala.mk@gmail.com
Нашата мисија е креирање на совршен ден за оние најпребирливите.

Инспирирани од ритуалот за уживање ви ги нудиме сите потребни нешта кои диктираат елегантен животен стил.
 • За почеток на денот - совршена сила на минијатурното еспрессо.
 • Кога ќе посакате гурманско закрепнување - стилизиран избор од светската кујна.
 • Спој за идеална вечер - софистицирана селекција на пијалоци.

Секогаш - тежнееме да ви пружиме совршено доживување.

СКАЛА - приватност во јавност.

Локација

Дополнителни информации

 • Работно време: 09:00-24:00/01:00

 • Број на места (внатре): 60

 • Број на места (надвор): 90

 • Паркинг
 • Начин на плаќање: Visa, Master Card