Клет - Пантелејмон

с. Горно Нерези, Скопје

  • Телефон 1: 02 30 81 255
  • Телефон 2: 02 30 81 250
  • Email: adrijatikpantelejmon@yahoo.com
Последен елемент во живописниот мозаик на комплексот "Пантелејмон" е ексклузивниот клуб -ресторан "Клет". Во потрага за автентична македонска атмосфера се роди и идејата за едно вакво место. "Клет", всушност, претставува коноба, градба од дрво и камен, добро позната во историјата на архитектурата на овие простори.

Носталгијата, желбата за некои малку подзаборавени вредности, топлината, ќе Ве однесат на ова место. Ако еднаш нé посетите, ќе биде невозможно да не се вратите повторно.

Храната ја приготвуваме пред Вашите очи додека Вие уживате во големиот избор на квалитетни домашни и странски вина од нашата винотека. Истарска пршута, "пашки сир", "истарско омболо", истарски домашен колбас и сите морски специјалитети.

Локација

Дополнителни информации

  • Работно време: 08:00 - 24:00/ 08:00 - 01:00

  • Број на места (внатре): 100

  • Број на места (надвор): 200

  • Паркинг
  • Начин на плаќање: Master Card, Visa, Maestro