Билјанини Извори

Билјанини извори, Охрид

  • Телефон 1: 046 266 816
  • Email: biljaniniizvori@t-home.mk
Сместен до најпознатите и најопеаните симболи на Охрид, Билјанините Извори, истоимениот ресторан Ви нуди богат избор на традиционална македонска и интернационална кујна. Вкусете го виното со традиција, плод на зрелите гроздови зрна од македонското сонце, создадено за уживање, задоволство и пријателство.

Почуствувајте го единствениот амбиент за Вашите свадби, коктел забави, годишни и романтични вечери, под крошните на старите чинари, низ жуборот на ладната изворска вода.

Локација

Дополнителни информации

  • Работно време: 08:00 - 24:00/ 08:00 - 01:00

  • Број на места (внатре): 100

  • Број на места (надвор): 300

  • Паркинг
  • Начин на плаќање: Master Card, Visa, Maestro