Белведере

Кеј Маршал Тито, Охрид

  • Телефон 1: 046 231 520
  • Телефон 2: 046 265 628
  • Email: hotelbelvedere@t-home.mk
Ресторанот ''Белведере'' Кај Четкар се наоѓа во срцето на Охрид, близу до градското пристаниште и располага со две затворени сали со капацитет од 200 седишта и отворена летна тераса со капацитет од 250 седишта.

Уживајте во стариот Охридски амбиент, помешан со вкусот на националната и интернационалната кујна и звуците на живата акустична музика.

Локација

Дополнителни информации

  • Работно време: 08:00 - 24:00/ 08:00 - 01:00

  • Број на места (внатре): 200

  • Број на места (надвор): 250

  • Паркинг
  • Начин на плаќање: Master Card, Visa, Maestro