Корнер

Ул. Б.Б. Гуцман бб, Куманово

  • Телефон 1: 031 425 424
  • Телефон 2: 075 484 570
  • Email: korner.kebapcilnici@yahoo.com
Кебапчилница "Корнер" веќе долги години се вбројува меѓу најпрестижните и најквалитетните угостителски објекти во Куманово, но и пошироко во Република Македонија.

Храната, месото и месните производи што се нудат се познати по својот квалитет и задоволување на сечиј вкус. Од 2011 година, "Корнер Производство" има добиено решение за производство, обработка и манипулација со месни производи од Агенцијата за храна и ветеринарство на РМ. Производите на "Корнер" се единствени во Македонија и се изработуваат исклучително од свежо месо, без употреба на адитиви и конзерванси.
Рецептите и храната кои можете да ги изберете во нашиот ресторан се исклучително од старата македонска кујна.

Амбиентот врви со стари македонски орнаменти, шари и бои како во дамнешнината, униформата на персоналот е изработена со етно дезени и мотиви.

Едноставно, тука можете да се почувствувате како да живеете во времето на нашите предци.

Локација

Дополнителни информации

  • Работно време: 08:00 - 23:00

  • Број на места (внатре): 30

  • Број на места (надвор): 30

  • Паркинг
  • Начин на плаќање: Master Card, Visa, Maestro