Кутмичевица

Вевчани, Вевчани

  • Телефон 1: 046 798 399
  • Телефон 2: 046 798 626
  • Email: kutmicevica@yahoo.com
Вистината е во традицијата!

Во близина на пансионот "Кутичевица" се наоѓаат Вевчанските Извори, црквата "Св. Никола", а еднаш годишно, на 13-14 јануари, можете да уживатe во традиционалниот Вевчански карневал.

Локација

Дополнителни информации

  • Работно време: 08:00 - 24:00/ 08:00 - 01:00

  • Број на места (внатре): 60

  • Број на места (надвор): 25

  • Паркинг