Брод Панини

Езеро Младост, Велес

  • Телефон 1: 043 211 444
  • Телефон 2: 043 211 446
  • Email: info@brodpanini.com
Чувството дека сте на брод е неповторливо доживување, кое треба да си го овозможите.

Хотел "Брод Панини" се наоѓа во природна околина, на самото Велешко Езеро, на само 40 км од главниот град Скопје и на 7 км од градот Велес, веднаш до автопатот Е-75.

Капацитетот на ресторанот е 220 гости. Ова е совршено место за секаква прослава која ќе се памети по луксузниот амбиент, квалитетната храна, врвните вина и одличната услуга.

Во лето, терасата е вистинско место за уживање со капацитет од 150 гости.

Локација

Дополнителни информации

  • Работно време: 08:00 - 23:00

  • Број на места (внатре): 210

  • Број на места (надвор): 180

  • Паркинг
  • Начин на плаќање: Master Card, Visa, Maestro