Томче Софка

Ул. Ј.Константинов Џинот бр.14, Скопје

  • Телефон 1: 02 3117 250
  • Телефон 2: 02 3127 293
  • Email: tomcesofka@yahoo.com
Интимно и пријатно место во градскиот парк

Во ресторанот "Томче Софка" имате можност да ги вкусите сите национални и интернационални јадења додека во пицеријата која е составен дел од ресторанот може да ги вкусите најдобрите пици во градот.
Ноќите исполнети со староградска музика го доловуваат интимниот амбиент.
Организираме коктели и кетеринг услуги.

Локација

Дополнителни информации

  • Работно време: 08:00 - 24:00/ 08:00 - 01:00

  • Број на места (внатре): 175

  • Број на места (надвор): 150

  • Паркинг
  • Начин на плаќање: Master Card, Visa, Maestro