Грин Центар Хилтон

Бул. Гоце Делчев бр.14, Гостивар

  • Телефон 1: 042 222 600
  • Телефон 2: 075 416 827
  • Email: contact@gchilton.com.mk
Луѓето од овој крај отсекогаш уживале во подготвување на храна и богати гозби. Влијанието кое што останало од страна на различни култури со нивната мешавина на зачини, продукти и вкусови оставиле значителна трага во гастрономијата.
Без разлика дали ќе одберете некој од локалните специјалитети, некои од зачинетите вкусови на ориенталните јадења, познато медитеранско јадење или едноставно ја претпочитате меѓународната кујна, убедени сме дека ќе уживате во неверојатните вкусови, креации и врвната кулинарска услуга.

Поставеноста на ресторанот и кафе барот создаваат идеален спој за бизнис настани кои вклучуваат оброци, кафе паузи итн.
Панораматa остава неспоредливо сеќавање и слика која секој гостин што престојува во хотелот ќе ја памети за долго време по престојот.

Посетете не и бидете дел од прекрасното искуство.
• Пријатен амбиент • Музика за уживање
• Професионална услуга • Фурна на дрва
• Кулинарски специјалитети

Локација

Дополнителни информации

  • Работно време: 08:00 - 24:00/ 08:00 - 01:00

  • Број на места (внатре): 150

  • Број на места (надвор): 50

  • Паркинг
  • Начин на плаќање: Master Card, Visa, Maestro