Пивница

Ул. Никола Кљусев бр.1, Скопје

  • Телефон 1: 02 3221 173
  • Email: info@pivnica.com.mk
Рeсторан "Пивница" е лоциран во строгиот центар на градот и постои од 1963 година, додека во 1997 година е возобновен. Се вбројува во рестораните од прва категорија , според услугата и професионалноста, а ресторанот има прекрасен ентериер во рустичен македонски стил.
Рeсторан "Пивница" поседува и прекрасна тераса, која е соодветно место за Вашите деловни разговори, прекрасно место за кафе, пијалак и уживање во совршено вкусните јадења.

Менито на "Пивница" располага со специјалитети од интернационална и национална кујна, асортиман на домашни и странски вина, избор на пива.

Топлата атмосфера, пријатниот амбиент, тивката музика, гостопримството и професионалната услуга ќе Ви овозможат да поминете незаборавни моменти во ресторанот "Пивница".

Локација

Дополнителни информации

  • Работно време: 08:00 - 24:00/ 08:00 - 01:00

  • Паркинг
  • Начин на плаќање: Master Card, Visa, Maestro