Маракана

Градски Парк бб, Скопје

  • Телефон 1: 02 3221 548
  • Телефон 2: 02 3223 226
  • Email: marakanatiglio@yahoo.com
Во средиштето на Градскиот парк во Скопје, меѓу пријатните зеленила, со модерен и елитен стил, ќе Ве привлече ресторанот "Маракана".
Тука ќе бидете секогаш убаво пречекани и беспрекорно послужени со италијански специјалитети, уникатни морски плодови и риба.

Ресторанот располага со две сали (во непосредна комуникација) со 150 места за седење, а наедно нуди можност за коктел-забави до 500 гости.

На второто ниво е сместен џез-клубот "Маракана", кој работи од 22 до 03ч. Во него гостуваат познати џез и рок музички групи.

Локација

Дополнителни информации

  • Работно време: 10:00 - 24:00/ 10:00 - 01:00

  • Број на места (внатре): 50

  • Број на места (надвор): 100

  • Паркинг
  • Начин на плаќање: Master Card, Visa, Maestro