Дион

Кеј 13-ти Ноември, Скопје

  • Телефон 1: 02 310 10 30
  • Телефон 2: 070 355 655
  • Email: contact@dion.com.mk
Поминете дел од Вашето време во прекрасниот амбиент на ресторанот Дион, сместен во самиот центар на градот, покрај кејот на реката Вардар.

Располагаме со богата понуда на пијалаци, јадења и специјалитети од домашната и интернационалната кујна како и со кетеринг сервис.

Локација

Дополнителни информации

  • Работно време: 08:00 - 24:00/ 08:00 - 01:00

  • Број на места (внатре): 180

  • Број на места (надвор): 50

  • Паркинг
  • Начин на плаќање: Master Card, Visa, Maestro