Голд Клуб

Визбегово, Качанички пат 47б, Скопје

  • Телефон 1: 02 2656 722
  • Телефон 2: 02 2602 733
  • Email: goldklub@t-home.mk
Најубавите моменти во животот заслужуваат да се прослават на најдоброто место Ресторан ГОЛД КЛУБ – ексклузивно место, зa ексклузивни моменти!

Новиот ексклузивен ресторан ГОЛД КЛУБ со капацитет од 250 до 350гости, климатизиран, организира семејни свечености, прослави, комерцијални презентации, коктели, семинари...

Локација

Дополнителни информации

  • Работно време: 12:00 - 24:00/ 12:00 - 01:00

  • Број на места (внатре): 350

  • Паркинг
  • Начин на плаќање: Master Card, Visa, Maestro